Співав Моргенштерна: в Києві жорстоко побили відомого музиканта (Відео)

У центрі столиці в ніч з 25 на 26 вересня невідомі люди побили відомого вуличного музиканта Дениса Опару, який відомий як Денчик. Напередодні йому погрожували розправою за пісні російського репера Моргенштерна. Про це повідомляє видання "РБК-Україна".

Відомо, що молодий чоловік отримував погрози за те, що співав пісні російського виконавця Моргенштерна, якому нещодавно заборонили в'їзд в Україну. Потерпілому після побиття викликали швидку допомогу. Увага! На відео присутній обсценна лексика:

Нагадаємо, що в серпні 2021 року в столиці волі клубу "Ліфт" чоловік, який виявився співробітником Управління державної охорони (УДО), побив танцюриста з балету співачки Наді Дорофєєвої. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила сама артистка, а пізніше підтвердила прес-служба УДО.


Співачка заявила, що потерпілого госпіталізували. Йому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому. Вона заявила, що на хлопця напали при виході з клубу, в результаті чого він отримав крововилив в мозок.


У Державній службі охорони повідомили про те, що чоловік є їх чинним службовцям, а керівництво призначило службове розслідування, обставини події з'ясовуються. Нападника відсторонили від виконання службових обов'язків. Також в УДО запевнили, що нададуть необхідну допомогу в лікуванні потерпілого.


Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса більше непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олдд

27 вересня 2021, 15:13

Такую информацию надо распространять в Европе, чтоб те видели, что неонацисты спокойно чувствуют себя в столице Украины. А те, кто их поддерживают - должны отвечать по закону.

Макс

27 вересня 2021, 10:30

Игорь, пусть у лаптеногих поет...

Володимир

27 вересня 2021, 10:28

Мало дали. Якщо немає розуму то може через сраку дійде!

Игорь

27 вересня 2021, 10:27

просто фашизм, жаль мою страену Украину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися