Співачка з Київської області отримала травму під час зйомок нового кліпу (ВІДЕО)

Креативна ідея співачки обернулася травмою під час зйомок

Співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) з міста Васильків, що на Київщині, розповіла на своїй сторінці в Instagram про те, який інцидент трапився на зйомках її нового кліпу.

За словами знаменитості, у неї була незвичайна ідея для кліпу, яку вона втілила в життя. Дівчина хотіла, щоб в кадрі у неї були довгі нігті як на руках, так і на ногах. Так, було прийнято рішення зробити накладні нігті.

Під час зйомки танцю актор і учасник "Танців з зірками" Іван Люленов наступив на ногу Яні Шемаєва і травмував палець, на якому був наклеєний довгий накладний ніготь.

Jerry Heil розповіла, що нігті, посаджені на клей, їй допомагала знімати та зрізати вся команда, оскільки позбутися від них було вкрай важко. Але навіть попри це, співачка дуже задоволена результатом.

"О, до речі. У кліпі абсолютно ніде не видно ніг поблизу. Є єдиний кадр біля вівтаря, де можна помітити диво педикюру науки", - написала Яна.

До слова, цей кліп був повністю знятий на гроші самої співачки. Дівчина похвалилася, що перегляди за такий короткий проміжок часу перевалили за 110 тисяч.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" повідомляв про те, що співачка Jerry Heil повідомляла передплатникам про те, що незабаром відбудеться її весілля. Деякі українські зірки отримали запрошення на урочистість. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало читачів про те, що уродженка Київської області стала персонажем відомої комп'ютерної гри. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Е

20 серпня 2021, 15:02

Вся синя, так можна було надіти носки з пальцями і накладними нігтями-менше мороки, а тим паче травма

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися