Будь в тренді: дизайнер з Києва розповіла, що в моді цієї осені (ФОТО)

Fashion-експерт розповіла, як виглядати цієї осені модно, але при цьому не мерзнути

Холодна і похмура погода вже повністю змінила теплі та барвисті дні, а значить пора підбирати теплий одяг і відповідні до неї аксесуари. Fashion-експерт і засновниця бренду "ANNA TIM" Анастасія Тимошенко розповіла, що зараз в моді. Про це пише "Вечірній Київ".

За словами дизайнера, цієї осені в тренді як і раніше залишаються луки в стилі 90-х. В цілому, 90-е характеризуються такими стилями, як мілітарі, кежуал, спорт і унісекс.

Джинси Denim

Поповнивши свій Гардера джинси Denim, ви не прогадаєте, оскільки вони залишаються в моді протягом довгих років.

До слова, в 90-х роках улюблені джинси всіх модниць були "Мальвіни". Це "варенки", щільні за текстурою та обов'язково мають високу посадку. До низу джинси були максимально звужені. Сьогоднішній їх аналог - mom-джинс.

picture

Жакет-сорочка

Чудовим доповненням до mom-джинс буде жакет-сорочка. Родзинка цієї сорочки - рукава з манжетами. Разом це поєднання виглядає легко і романтично.

picture

Кльош і кюлоти

Цієї осені в моді також і кльош. Нерідко в магазинах одягу зараз можна зустріти брюки / джинси кльош або кюлоти (брюки вільного крою, з широкими штанинами, довжиною до середини гомілки або нижче неї).

Багато хто відмовляється від такого одягу, вважаючи, що вона може візуально збільшити їх параметри. Однак Анастасія Тимошенко відзначає, що занадто вузький одяг показує куди більше недоліків.

picture

в'язані светри

В'язані светри залишаються в моді також досить тривалий час. Особливий попит мають теплі светри з високим коміром і широкими рукавами.

Також в тренді зараз джемпери з натуральної ангори та вовни, гольфи та довгі светри з овальним вирізом.

Що стосується відтінків, то дизайнер рекомендує купувати у свій гардероб більш м'які: кемля, пастельний рожевий, фісташка.

picture

Сумка як у Керрі Бредшоу

Шанувальники фільму "Секс у великому місті", напевно, пам'ятають сумку героїні Керрі Бредшоу. Ця сумка з'явилася в 1997 році та отримала назвою "багет" через свою форми.

Такий аксесуар сьогодні можна знайти в абсолютно різних варіаціях і кольорах. За словами дизайнера, вона компактна і підходить під сукні, а також під кежуал.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, туристи яких країн найчастіше приїжджають до Києва. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що в Ботанічному саду в Києві пройде фестиваль джазу і глінтвейну. Подробиці читайте в матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися