У Ботанічному саду у Києві відбудеться фестиваль джазу та глінтвейну

Яка програма чекає на відвідувачів

У Києві в розарію Ботанічного саду відбудеться "Фестиваль джазу та глінтвейну". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Фестиваль джазу та глінтвейну відбудеться в розарію Ботанічного саду у цю суботу, 9 жовтня. На двох сценах для відвідувачів виступатимуть кращі джазмени України. На заході можна буде поласувати смачним глінтвейном та різними винами.

У розарію також облаштують зону вінілу з барахолкою навколоджазової музики. Також можна буде відвідати літературну барахолку з книжками про мистецтво та вінтажну ретро-барахолку. У розарію працюватимуть й дитячі зони, де для маленьких відвідувачів проведуть майстер-класи. На фестивалі також працюватимуть сирний, рибний та м'ясний маркети. Окрім того, організатори обіцяють перфоманси від королів українського джазу.

Вхід на фестиваль джазу та глінтвейну безкоштовний. Достатньо придбати квиток до Ботанічного саду, його вартість складає 60 гривень.

Окрім того, у Києві цього тижня відбудеться XIX Міжнародна спеціалізована виставка екотоварів для всієї родини. Відвідати захід можна у Міжнародному виставковому центрі з 6 до 9 жовтня.

Нагадаємо, у київському парку Співоче поле відкрилась тематична виставка хризантем під назвою "Історія кохання". Квіткові композиції на любовну тематику створили з понад мільйона бутонів хризантем. З першого жовтня на Співочому полі можна побачити квіткові фігури про космічну любов, варіації жуйок "Love is", плюшевих ведмедиків Teddy, човен у тунелі любові, закоханих єдинорогів та Купідона.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрилась унікальна виставка "Світ велетнів". Тематична виставка фігур казкових персонажів працює в Голосіївському парку. На виставці "Світ велетнів" представлені понад 30 анімаційних фігур висотою у п’ять метрів.

Читайте також, де у Києві можна відвідати виставку сталевих фігур персонажів фантастичних фільмів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися