Безкоштовні розваги та арттерапію проведуть на ВДНГ для дітей-переселенців

Яку програму пропонують організатори заходу

У Національному комплексі "Експоцентр Україна" (ВДНГ) підготували безкоштовні розваги та спілкування з психологами під час арттерапії для дітей-переселенців. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

Захід під назвою "Поруч-фест" проведуть на ВДНГ сьогодні, 27 червня. Організатори зазначають, що це проєкт психологічної підтримки та допомоги в соціалізації та адаптації переселенцям з "гарячих" точок України. Для дітей підготували спортивні змагання "Веселі старти", смаколики, розваги просто неба та конкурси з призами. Також на ВДНГ проведуть арттерапію з педагогами-психологами.

"Поруч-фест" розпочнеться у Національному комплексі "Експоцентр Україна" о 14:00. Захід проведуть на території простору сімейного відпочинку Kacheli. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Національному комплексі "Експоцентр Україна" відкрили нові локації для сімейного відпочинку. Запрацювали локації, від яких у захваті й дорослі, й діти. Це "Планета метеликів" та Animal Park. Подробиці та фото — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві всі парки та сквери обстежили на вибухонебезпечні предмети та закрили кілька локацій для відвідування — де небезпечні зони для відпочинку у столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися