Зйомка фільму в Київській області: в Мережі з'явилося відео з бекстейджа

Зйомки відбувалися на природних локаціях (ліси, річка, долина), в існуючих замках і фортецях, у відновлених будівлях і на побудованих з нуля декораціях

2 серпня велика компанія "FILM.UA Group" показала своїй багатомільйонній аудиторії на YouTube-каналі бекстейдж зі зйомок пригодницького історичного екшену "Довбуш".

В кінці липня були завершені зйомки останнього блоку українського фільму "Довбуш", режисером якого є Олесь Санін. Локації, вибрані для зйомок фільму, знаходяться в різних куточках Київської області.

"Довбуш" - це пригодницький історичний екшн. Історія розгортається на початку 18 століття. Жорстоке правління польської шляхти змушує гуцулів втекти в гори. Брати Іван та Олексій Довбуші опинилися поза законом і стали повстанцями. У пошуках помсти за вбивство батьків, братися буквально перетворюються на ворогів один для одного. Одного цікавлять тільки гроші, інший же хоче справедливості. В цілому фільм розповість про зраду, несправедливості, обмані, любові, а також боротьбі за свободу рідної землі.

Творці фільму повідомили, що в сценах "Довбуша" з'явиться історико-архітектурний пам'ятник "Київська Фортеця", Національний музей народної архітектури та побуту України в с. Пирогів (Київ), с. Дерев'яне під Обуховим (Київська область), околиці села Микуличин в Івано-Франківській, місто Збараж на Тернопільщині.

нашому матеріалі.

Також портал інформував читачів про те, що Кличко показав, як йде ремонт у парку "Радунка". Минулого року тут оновили сходи, встановили пандус і облаштували частину доріжок.

Читайте также