Кличко показав, як триває ремонт у парку "Радунка" (ФОТО, ВІДЕО)

У столиці продовжують оновлювати парки, сквери та зони відпочинку

В Дніпровському районі Києва тривають ремонтні роботи в парку "Радунка". Фото та відео з зони відпочинку на своїй сторінці у Facebook оприлюднив мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

У Києві триває благоустрій столичних скверів та парків, зазначив мер Віталій Кличко. Він показав, як зараз капітально ремонтують парк "Радунка". За його словами, зараз роботи здійснюють вздовж вулиці Райдужна. Торік тут оновили сходи, встановили пандус та облаштували частину доріжок. Окрім того, у парку "Радунка" на дитячому майданчику влаштували гумове покриття та встановили столи для настільного тенісу.

"Наразі продовжують роботи із влаштування доріжок, встановлюють нові лави та урни. Завершують і капремонт містка через озеро Радунка: влаштовують асфальтне покриття містка та вечірню підсвітку", — розповів мер Києва.

Кличко повідомив, що до кінця року у парку "Радунка" планують облаштувати ще одну вхідну групу з пандусами від вулиці Райдужної, а також огороджений майданчик для вигулу та дресирування собак.

У Києві на Мінському масиві також облаштовують новий сквер і обіцяють намалювати мурал. Новий сквер почали облаштовувати у зеленій зоні між будинками Маршала Рокоссовського 2Б та 4А. У новій зоні відпочинку вже встановили нові лавки та смітники. Восени комунальники Києва висадять у сквері понад 20 хвойних і листяних дерев. Окрім того, біля нового скверу розпочали демонтаж старих гаражів.

Нагадаємо, у Києві висадили тисяч рослин у композицію за мотивами "Нової хвилі" голландського ландшафтного дизайнера Піта Удольфа. Нова квіткова композиція з’явилася у столичному парку "Веселка", розташованому на столичних Нивках у Шевченківському районі Києва. Її створили із 13 тисяч багаторічних рослин за досвідом Нідерландів. Загальна площа квіткової композиції сягає тисячі квадратних метрів.

Тим часом у затоці на столичних Осокорках триває будівництво парку "Прибережний" площею у 7,5 гектарів. Як відбувається створення нової зони відпочинку, дивіться на порталі "Коментарі". Наразі на Осокорках облаштовують зелену зону площею у понад два гектари. У парку є вихід до водойми та пляж, раніше на цій території було звалище будівельного сміття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Києва встановили екологічний модуль із моху, який очищає повітря в радіусі 50 метрів, фільтрує пил і зменшує шум. На екологічній конструкції у сквері Небесної сотні розміщено кілька видів моху. Вони відрізняються за формою та кольором. Кияни та гості столиці фотографуються з незвичною зеленою стіною. Біля цієї локації знаходиться лава, де у прохолоді рослин можна відпочити в спеку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олежа

1 серпня 2021, 21:45

Киевляны без роботы а туркы у Киеви работают ето нормально, Нормально, наши роботяги только бухать и воровать умеют

Киевляны без роботы а туркы у Киеви работают ето нормально

1 серпня 2021, 20:15

Уважаюмый мер почему люди Украины Киева не участують

Игорь

1 серпня 2021, 20:00

Пусть этот упырь мосты достроит

Игорь

1 серпня 2021, 19:59

Да пусть мосты достроит упырь!

КУивлянын

1 серпня 2021, 18:34

Как всегда - будет все равно недолговечное уродство, ибо тупой боксёр на самом деле не такой уж и тупой, а потому прекрасно знает, как отмыть деньжата по максимуму. Но на фоне его массовых отжимов парковок, кофеень на колесах и прочих злодеяний за все эти годы - это конечно меньшее зло, ибо делает хоть что-то. Ну а большинству приезжего села, в смысле пересичных столичных хромадян - конечно зайдёт по максимуму. Будут снова говорить, шо у нас уже Европа! Правда алкаши везде по мусоркам роются, наркоманы ищут закладки по всем районам, улицы в гауне/сЫче собачьей ежедневно, но КуИв - зЭ бЭст :)

Василий..

1 серпня 2021, 13:15

кличко нужно 3,14здить дубинами...

lol

31 липня 2021, 22:53

Андрей , ты сам много деревьев посадил?

Андрей

31 липня 2021, 19:46

Возьмите к себе в команду Вову зеленомордого, он стране пообещал ярд деревьев, а ещё конь не валялся. Пусть с Киева начинает садить деревья этот придурок и криворожский.

Ваня

31 липня 2021, 14:37

боксоДЕБИЛ ПОКАЗЫВАЕТ КАК "ОТМЫВАЕТ ГОРБЮДЖЕТ" ты ЛУЧШЕ ПОКАЖИ:КАК РЕМОНТИРУЕШЬ ТРУБЫ, КАК ОЧИЩАЕТСЯ НАШ КИЕВ ОТ ПРОБОК;КАК В НАШЕМ ДОМЕ-УЖЕ ЧЕТЫРЕ ГОДА НЕТ ГОРЯЧЕЙ ВОДЫ!!!!!! ПОСЛАЛ БОГ ДЕБИЛА НА НАШ КИЕВ!!!!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися