Відомий український гурт зняв кліп у Київській області (ВІДЕО)

Кліп був знятий рівно за місяць

Українська фанк-, хіп-хоп- та рок-група "Бумбокс" презентувала кліп на пісню "Імперії впадуть". Зйомки кліпу проходили у місті Бровари, що на Київщині. Про це повідомляє видання "Трибуна-Бровари", посилаючись на "Marie claire".

За словами джерела, музичний кліп знімали у школі вищої спортивної майстерності. У броварському легкоатлетичному манежі біля стадіону "Спартак" за кожним з учасників групи було закріплено своє місце: вокаліст розташувався в зоні для метання ядра, гітарист Кувалін — на фоні пересувних трибун, діджей — біля матів для стрибків у висоту, клавішник у довжину, ударник — на біговій доріжці, бас-гітаристка між боксерськими грушами.

picture

Загалом зйомки ролика зайняли у команди рівно місяць. Робота над кліпом розпочалася 19 жовтня, а 19 листопада його вже представили на YouTube-каналі гурту.

За цей короткий період команді вдалося створити відео, в якому драму змінюють бойові та любовні сцени, музиканти гурту виглядають незвичайно та свіжо, і п'ятихвилинна композиція прослуховується на одному подиху.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що співачка з Київської області отримала травму під час зйомок нового кліпу. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині знімали пригодницький історичний екшен. Зйомки відбувалися на природних локаціях (ліси, річка, долина), в існуючих замках та фортецях, у відновлених будівлях та на збудованих з нуля декораціях. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися