Відомий британський співак знімає кліп у Києві (ФОТО)

Виконавець також розповів про свої враження про Україну

До столиці разом зі своєю командою приїхав популярний 30-річний музикант, сонграйтер, виконавець, актор та продюсер Едвард Крістофер Ширан (Ed Sheeran). Про це співак розповів на своїй офіційній сторінці в Instagram, повідомляє видання "Сьогодні".

Як виявилося, у Києві команда наразі знімає новий кліп. За словами самого музиканта, зйомки проводилися ночами. Загалом їх було три. Проте жодними подробицями артист поки що не поділився зі своїми шанувальниками.

Також Ед Ширан розповів про свої враження про Україну.

"Дякую, що прийняв нас, Київ. Три нічні зйомки у чудовому місті. Україна прекрасна", - написав виконавець під фото на своїй сторінці в Instagram.

До речі, Ед Ширан є володарем премій "Греммі" у категоріях: "Найкраща пісня року" ("Thinking Out Loud") та "Найкраще сольне поп-виконання" ("Thinking Out Loud") (2016) "Найкращий вокальний поп-альбом "("Divide") та "Найкраще сольне поп-виконання" ("Shape Of You") (2018).

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що відомий український гурт зняв кліп у Київській області. Загалом зйомки ролика зайняли у команди рівно місяць. Роботу над створенням ролика було розпочато 19 жовтня, а 19 листопада його вже представили на YouTube-каналі гурту. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що на Київщині знімали пригодницький історичний екшен. Зйомки відбувалися на природних локаціях (ліси, річка, долина), в існуючих замках та фортецях, у відновлених будівлях та на збудованих з нуля декораціях. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися