Гідропарк зануриться в епоху динозаврів. 2 травня на острові запрацює найбільший в Україні парк динозаврів (ФОТО)

Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

На відвідувачів чекають понад 100 роботизованих фігур реальних розмірів, комахи-гіганти і багато ще чого цікавого.

"Уже цієї неділі, 2 травня, в столичному Гідропарку розмістяться роботизовані тварини льодовикового періоду, динозаври і комахи-велетні. Киян і гостей міста чекатимуть різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру", - розповів Валентин Мондриївський.

Парк динозаврів
Парк динозаврів
Парк динозаврів
Парк динозаврів
Парк динозаврів

Парки динозаврів вже існують в Дніпрі, Харкові, Вінниці та Києві. Однак в Києві відкриють найбільший і найновіший. Загальна територія парку - 1.5 га.

Приємно, коли бізнес ставиться відповідально до міста, в якому працює. Завдяки спільним зусиллям міської влади та організаторів Діно-парку вже відреставрована частина Гідропарку, прокладені нові доріжки, створені пішохідні зони та місця загального користування ", - зазначив Мондриївський.

Пільговий вхід буде для учасників АТО, учасників бойових дій, дітей загиблих учасників АТО, дітей-сиріт, дітей-іменинників, дітей з інвалідністю та супроводжуючих, дітей з багатодітних сімей.

 Гідропарк. Київ в мініатюрі

А якщо хочете подивитися на Київ очима динозаврів, то варто трохи пройтися Гідропарком і відвідати парк "Київ в мініатюрі".

На території "маленького міста" площею 1.8 га розташовані 48 макетів сучасного Києва, в міста "проживає" близько 700 жителів.

Масштаб споруд 1:33.

У парку є свій Майдан Незалежності, аеропорт "Бориспіль", залізничний вокзал, Андріївська церква, Собор святої Софії, Костел, Головний корпус КПІ, телевежа, пам'ятники. Через невелике озерце перекинуті чотири "київських" моста.

Кілька років тому в експозицію додалося кілька визначних споруд з усієї України - Одеський оперний театр, Ластівчине гніздо, Воронцовський палац, гірськолижні траси Буковеля.

Графік роботи: будні 10: 00-19: 00, вихідні та святкові дні   з 10:00 до 20:00.

Квитки: дорослий 100 грн,   сімейний 200 (дорослі 2 дітей), школярі та студенти 50 грн.


Раніше "Коментарі" повідомили, що дендропарк "Добропарк", що знаходиться недалеко від Києва, повинен відкритись 1 травня. На відвідувачів чекають вид на поле з мільйона різнокольорових тюльпанів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

10 липня 2021, 22:46

https://www.youtube.com/watch?v=4YRlKvWI70w

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися