По Дніпру з вітерцем. Річковий вокзал в Києві відкриється в суботу -1 травня

Після виходу Києва з "червоною" карантинної зони в місті запрацює не тільки громадський транспорт,

але і прогулянкові катери.

"У найближчу суботу, 1 травня, ми починаємо роботу! Комфортні теплоходи з відкритою верхньою палубою чекають перших гостей в цьому сезоні. Досвідчена команда на борту подарує найкращі враження від прогулянки ", - повідомив Річвокзал на своїй сторінці в ФБ.

Цими вихідними вже можна з води помилуватися видами міста, відправити до гирла Десни або пройти через шлюзи в Київське море.

Розклад і ціни дивіться на сайті Річвокзалу.


Влітку в Чорнобиль і Канів на пароплаві

В кінці березня Міністерство інфраструктури України анонсувало відкриття двох туристичних маршрути з Києва до Чорнобиля і Канева. Ці напрямки були обрані невипадково, бо на думку фахівців в сфері туризму, вони будуть користуватися найбільшим попитом.

За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, зараз транспортні можливості Дніпра використовуються лише на 10%.

В умовах пандемії коронавируса, підкреслив міністр, внутрішній туризм залишатиметься в пріоритеті і потрібно зробити все можливе, щоб можливості Дніпра використовувалися в повній мірі.

Як це було за часів Київської Русі, коли існував знаменитий шлях з варяг у греки,

Раніше "Коментарі" повідомили, що 2 травня в Гідропарку запрацює найбільший в Україні парк динозаврів. На відвідувачів чекають понад 100 роботизованих фігур реальних розмірів, комахи-гіганти і різноманітні тематичні зони з ретельно розробленими експозиціями під кожну фігуру.

А в "Добропарку", під Києвом, з 1 травня можна побачити чудове море квітів із мільйона різнокольорових тюльпанів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гольберт Артур Ефимович

30 квітня 2021, 11:47

Люблю слезу... Люблю слезу в глазу, От радости – вдвойне, И майскую грозу - Люблю вполне. Ждал очереди май, Устала ждать сирень... Ты только не кончай Судьбу мою, апрель! Но если позовут Свирелей голоса, До срока прогремит Последняя гроза, Не стану умолять И видеть сны, В которых я люблю Безумие весны...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися