Спортивно-культурні маршрути у Києві оцифрують: витратять мільйони гривень

Орієнтовна вартість послуг визначена у розмірі понад три мільйони гривень

Комунальне підприємство "Головний інформаційно - обчислювальний центр" оголосило тендер на послуги з віртуалізації туристично-культурної спадщини м. Києва шляхом оцифрування спортивно-культурних маршрутів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Закупівля послуг з віртуалізації туристично-культурної спадщини м. Києва шляхом оцифрування спортивно-культурних маршрутів здійснюється в рамках реалізації заходу 6.1 "Створення, розвиток, впровадження та модернізація цифрових сервісів, систем та реєстрів даних" переліку завдань і заходів Комплексної міської цільової програми “Цифровий Київ” на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради від 07.12.2023 № 7516/7557.

Згідно з тендерною документацією результатом оцифрування спортивно-культурних маршрутів є виготовлення контенту із залученням різних технологій, публікації та налаштування процесу демонстрації оцифрованих елементів та візуалізації у фізичній площині міста. 

Всі створені маршрути мають бути опубліковані у розділі “туристично-культурний хаб”  в ІТС “Єдиний веб-портал територіальної громади міста Києва”. Процес оцифрування передбачає створення 18 маршрутів здоров’я, які являтимуть собою пішохідно-вело-бігові маршрути з елементами інклюзивності зі створенням до них аудіогідів українською та англійською мовами. 

У перелік з точками маршрутів для запису аудіогідів та іншими характеристиками, серед інших, увійшли: Голосієво парк, ВДНГ, парк Наталка + Оболонська набережна, Ботанічний сад, озеро Тельбін, Паркова алея, та інші. 

Очікувана вартість послуги - 3 500 000 гривень. Строк поставки надання послуг - до 13 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру 15 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 23 липня 2024 року. Початок аукціону комунальне підприємство планує 24 липня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв скільки планують витратити коштів на костюми для столичного театру.

Читайте также