У Google назвали найпопулярніші локації Києва

Ботанічний сад та столичний зоопарк стали найпопулярнішими розважальними зонами Києва. Про це повідомила компанія Google, посилаючись на топові запити.

Держагентство з розвитку туризму України з'ясувало, які туристичні об'єкти, місця та напрямки в країні є найбільш популярними, виходячи з даних Google-Maps & Search, за дев'ять місяців поточного року.

Отже, у категорії "міські парки та розважальні зони" опинилися одразу дві київські локації. Але лідером рейтингу став аквапарк в Одесі, за ним іде київський зоопарк, далі аквапарк у Бердянську, на четвертому місці опинився парк Горького у Харкові та п'ятірку лідерів замкнув Ботанічний сад у столиці України.

Що стосується природних парків та заповідних зон, то на перше місце потрапила Бакота (село на Поділлі, біля Кам'янця-Подільського. Сьогодні це місце відоме своїми неймовірними видами та тишею, — прим. авт.). На другому місці опинилася Асканія-Нова (заповідник у Херсонській області), на третьому – Тустань (середньовічний наскельний оборонний комплекс у Львівській області), на четвертому – озеро Синевир (Закарпатська область) та на п'ятому – блакитні озера на Чернігівщині.

Збираючись на море та пляжі, українці найчастіше шукали в Google такі місця, як Залізний порт, Кирилівка, Коблево, Чорноморськ та Лазурне.

Серед карпатських туристичних об'єктів найпопулярнішими виявилися: Буковель, Драгобрат, Яремче та Солотвино.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що опитування української соціологічної групи "Рейтинг" показало, що серед українців з метою туризму найчастіше подорожують кияни, а це – 53% населення. Згідно з результатами опитування, за останні два роки мешканці столиці найчастіше їздили до Карпат (55%), а на другому місці опинилися морські курорти на півдні України (48%).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися