SkyUp відкриває авіарейси з Києва до Ізраїлю: ціни та розклад

Українська авіакомпанія анонсувала рейси до Тель-Авіва

Українська авіакомпанія SkyUp почне літати з Києва та Одеси до Тель-Авіва. Про нові авіарейси розповіли в пресслужбі перевізника, передають "Коментарі".

Спочатку авіарейси до культурного та економічного центру Ізраїлю відкриють зі столиці України. Перший рейс "Київ — Тель-Авів" здійснять 25 листопада. Поки що авіаперельоти з Києва до Ізраїлю відбуватимуться у четвер та неділю. в авіакомпанії SkyUp планують в подальшому розширити програму польотів. Авіаквитки вже доступні на офіційному сайті перевізника. Придбати білети на рейс з Києва до Тель-Авіву або у зворотному напрямку можна від 2726 гривень.

З Одеси до Тель-Авіву можна буде вилетіти з 15 грудня. Квитки на ці авіарейси трохи дорожче, ніж з Києва. Мінімальна ціна на переліт до Ізраїлю та у зворотному напрямку стартує від 2849 гривень. Авіакомпанія SkyUp відкриє з Одеси один рейс на тиждень — по середах. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до Неаполя та Катовіце. Лоукостер відновив перельоти з Києва до польського Катовіце та італійського Неаполя, а також з Одеси до Абу-Дабі з жовтня. Вартість авіаквитків стартувала від 339 гривень.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air також запускає новий авіарейс з Києва в столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ — Стокгольм" буде виконуватися двічі на тиждень. Перший переліт запланований на 16 грудня.

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближчою для українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися