Куди з аеропорту "Бориспіль" літають частіше: ТОП напрямків і країн

Названі найпопулярніші авіарейси у жовтні

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" за підсумками роботи у жовтні оприлюднив найпопулярніші серед пасажирів країни та авіарейси до конкретних міст. Про це повідомили у пресслужбі летовища, передають "Коментарі".

До трійки найпопулярніших країн увійшли Туреччина, Єгипет та Німеччина. Пасажиропотік до них з аеропорту "Бориспіль" у жовтні склав понад половину від загального.

До десятки напрямків із найбільшим попитом серед пасажирів увійшли авіарейси до Анталії, Шарм-Ель-Шейха, Хургади, Стамбулу, Амстердаму, Дубая, Тель-Авіва, Барселони, Анкари та Відня.

Минулого місяця аеропорт "Бориспіль" обслужив понад одного мільйона пасажирів. У порівнянні з докризовими показниками жовтня 2019 року пасажиропотік відновився на 71%. Загалом з початку 2021 року послугами аеропорту "Бориспіль" скористалися понад вісім мільйонів людей. Це на 61% більше, ніж показники за 10 місяців 2019 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що угорська бюджетна авіакомпанія WizzAir відновила рейси з Києва до Неаполя та Катовіце. Лоукостер відновив перельоти з Києва до польського Катовіце та італійського Неаполя, а також з Одеси до Абу-Дабі з жовтня. Вартість авіаквитків стартувала від 339 гривень.

Нагадаємо, угорський лоукостер Wizz Air також запускає новий авіарейс з Києва в столицю Швеції Стокгольм. Рейси здійснювались з 2010 року, проте потім їх закрили. Авіарейс "Київ — Стокгольм" буде виконуватися двічі на тиждень. Перший переліт запланований на 16 грудня.

Читайте також, яка країна у Карибському морі може стати ближчою для українців.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися