Київ – знову туристично привабливий. ТОП-5 країн, з яких приїжджали туристи в цьому році

Київ є комфортною локацією для туристів, оскільки має зручне розташування та високоякісний рівень надання послуг

Станом на 1 грудня 2021 року столицю відвідали за рік 700 тисяч іноземних туристів. Туристичний збір сягнув показника в 73 млн грн. Про це повідомили в КМДА.

За словами начальниці Управління туризму та промоцій Київської міської держадміністрації Марини Радової, туристична сфера Києва має значно кращі тенденції у відновленні показників допандемічних часів, у порівнянні зі світовим туристичним сектором. Наразі близько 80% туристичної галузі столиці вже відновлено.

"Київ є комфортною локацією для туристів, оскільки має зручне розташування, високоякісний рівень надання послуг, конкурентоспроможну цінову політику та доступний багатоплановий відпочинок відповідно до вподобань кожного туриста. Також столиця є відомим історико-культурним осередком, що становить великий інтерес для туристів з усього світу", – зазначила Радова.

Найбільше туристів в Україну приїжджає з таких країн:

Ізраїль
США
Німеччина
Туреччина
Саудівська Аравія

Як писали "Коментарі", у Києві відбувся масштабний гастрономічний форум з питань розвитку туризму у цій сфері. Про це розповіла голова Державного агентства з розвитку туризму (ДАРТ) в Україні Мар’яна Олеськів,

Під час форуму "Велике будівництво: Авіація. Туризм" відбулося підписання меморандуму про проведення масштабного заходу у Києві за участі відомих шеф-кухарів та експертів у сфері гастрономічного туризму. Документ підписали керівниця ДАРТ Мар’яна Олеськів та засновник міжнародної конференції Gastromasa Гьокмен Созен.


 

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися