У Києві розпочнуть ремонт психіатричної лікарні

Що відомо про умови тендеру

У Києві оголосили тендер на розробку проектної документації на капітальний ремонт корпусу №1 КНП "Клінічна лікарня "Психіатрія". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель ProZorro.

Згідно з умовами тендеру, на розробку проекту документації на капітальний ремонт психіатричної лікарні, розташованій у Подільському районі Києва, готові витратити понад 1,8 мільйонів гривень.

Замовником робіт виступає комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня "Психіатрія". Медичний заклад розташований на вулиці Кирилівська, 103. Тендер оголосили першого травня. Аукціон заплановано провести на наступному тижні, 10 травня.

Підрядник має розробити проект термомодернізації під кача капітального ремонту корпусу №1 КНП "Клінічна лікарня "Психіатрія". Документація має бути готова до 31 серпня цього року. Загальна кошторисна вартість розробки проектної документації становить майже 1,9 мільйонів гривень, з яких саме проектні роботи коштують понад 976,8 тисяч гривень, вишукувальні роботи — понад 589 тисяч гривень та понад 313 тисяч гривень — ПДВ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що владу Києва закликали відремонтувати міську психіатричну лікарню імені І. П. Павлова. Авторка петиції Катерина Власенко наголосила, що у медичному закладі жахливий стан приміщень. На її думку, в психіатричній лікарні необхідно не тільки зробити ремонт, а й збільшити кількість місць та облаштувати спортивні зали, бібліотеки та інші місця для реабілітації хворих. Для розгляду звернення у Київській міській раді петиція має зібрати понад шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів ще триває.

Нагадаємо, у Київській області навпроти лікарні жінка пограбувала клумбу з квітами. Оприлюднено відео детективної історії з життя міста Біла Церква. Навпроти лікарні №1, скориставшись байдужістю мешканців під прикриттям дощової погоди жінка повисмикувала весняні квіти з міського квітника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися