Владі Києва поскаржились на жахливий стан однієї з лікарень

До мерії столиці звернулися з петицією

Владу Києва закликали відремонтувати міську психіатричну лікарню імені І. П. Павлова. Про це йдеться у відповідній петиції, зареєстрованій на офіційному сайті Київської міської ради, передають "Коментарі".

Авторка петиції №11858 Катерина Власенко вимагає від столичної влади зробити ремонт в Київській міській психіатричній лікарні імені І. П. Павлова. За її словами, у медичному закладі жахливий стан приміщень. В петиції Власенко наполягає на тому, що в психіатричній лікарні необхідно не тільки зробити ремонт, а й збільшити кількість місць та облаштувати спорт зали, бібліотеки та інші місця для реабілітації хворих.

"Кількість цивільних та військових яким необхідна допомога, надзвичайно зросла! Далі буде тільки гірше. Владі має бути соромно, що це питання досі не вирішене! Нажаль, все падає на плечі волонтерів та небайдужих людей. Ганьба", — йдеться в тексті петиції.

Для розгляду звернення у Київській міській раді петиція має зібрати понад шість тисяч голосів на підтримку. Збір підписів триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лікарні "Феофанія" розширили перелік послуг безоплатної медичної допомоги. До цього медичного закладу зараз можуть потрапити на безоплатне лікування всі пацієнти, хоча раніше тут могли лікуватися лише державні службовці. За розподілом диспетчера "швидкої допомоги" до "Феофанії" привозять пацієнтів з інфарктами та інсультами врівні з іншими лікарнями. В Міністерстві охорони здоров’я України запевнили, що у 2023 році клінічна лікарня "Феофанія" і надалі буде доступною для кожного українця. У цьому році медичний заклад надаватиме пацієнтам безоплатні послуги за трьома пакетами Програми медичних гарантій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися