У Київській області навпроти лікарні трапилась справжня детективна історія (ВІДЕО)

Факт вандалізму та те, що було далі, зафіксувала відеокамера

У Київській області навпроти лікарні жінка пограбувала клумбу з квітами. Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради оприлюднив відео детективної історії з життя міста Біла Церква, передають "Коментарі".

За даними відомства, одного непогожого дня невідомій жіночці припали до очей рослини, які ростуть по вулиці Скоропадського, напроти лікарні №1. Скориставшись байдужістю мешканців, під прикриттям дощової погоди та за допомогою поліетиленового пакету, жінка почала несамовито висмикувати весняні квіти з міського квітника.

"Саме за цим актом вандалізму її застукали медпрацівники лікарні і попросили повернути невинні рослини на їх місце проживання. Мабуть, жіночка не хотіла розлучатися з квіточками, пригадавши уроки фізкультури, дриманула з міста злочину разом з пакетом. Небайдужа працівниця медзакладу почала переслідування преступниці і викликала поліцію", — зазначили у Департаменті житлово-комунального господарства Білої Церкви.

Фінішувавши на місці старту, розкрадачка квітів, таки змушена була розпочати посадкові роботи під пильним спостереженням медичних працівниць і після профілактичної бесіди з поліцейськими.

"На цей раз, історія вандалізму завершилася хепі ендом! Рослини, які належать всім мешканцям міста залишилися на місці, а не пішли в загребущі руки. Ми вдячні небайдужості працівниць лікарні і оперативності Патрульної поліції Білої Церкви", — додали у Департаменті житлово-комунального господарства Білої Церкви.

В Білій Церкві відбуваються такі ганебні дії щодня, а комунальники встановлюють камери відеоспостереження в різних куточках міста. Тому, якщо не хочете стати кінозіркою, ведіть себе, як свідомі громадяни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у київському парку Співоче поле відкрили сезон виставкою тюльпанів та іншими весняними квітами. Тут квітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочав роботу цього тижня. 

Нагадаємо, у Києві цього літа можуть запрацювати усі столичні пляжі, але які саме відкриють, стане відомо лише після ретельних перевірок. Минулий рік у столиці був важким в питанні відпочинку. Зокрема, потрапити на Гідропарк було важко, тому що метро не зупинялось на однойменній станції. Наразі станція метро "Гідропарк" відновила роботу. Планується, що у Гідропарку всі пляжі будуть відкриті цього літа.

Читайте також, що у центрі Києва почали цвісти нідерландські тюльпани.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися