Парк Співоче поле у Києві анонсував виставку тюльпанів

Киян запросили на відпочинок серед квітів

У київському парку Співоче поле відкривають сезон сотнями тисяч тюльпанів та іншими весняними квітами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Улюблений киянами парк Співоче поле відкриває територію для відвідувачів. Скоро тут розквітнуть понад 500 тисяч тюльпанів. Киян запросили на відпочинок серед квітів. Парк розпочне роботу з 28 квітня. Окрім тюльпанів, на Співочому полі можна буде помилуватися красою нарцисів, ірисів, крокусів та інших рослин. Для дітей на Співочому полі працюватиме зона розваг та батут. Для дорослих передбачені фуд-корти та пікнік-зони.

Співоче є одним із наймальовничіших куточків Києва, розташоване на Печерських пагорбах, в самому серці столиці. Це місце стало справжнім туристичним якорем та улюбленою локацією сімейного відпочинку. Тут можна зробити яскраві фото, подихати свіжим повітрям і провести час з користю разом з рідними та близькими.

Вартість дорослого квитка становить 150 гривень, дитячого — 25 гривень. Для пенсіонерів вхід на Співоче поле безкоштовний при наявності відповідних документів.

Нагадаємо, у Києві цього літа можуть запрацювати усі столичні пляжі, але які саме відкриють, стане відомо лише після ретельних перевірок. Минулий рік у столиці був важким в питанні відпочинку. Зокрема, потрапити на Гідропарк було важко, тому що метро не зупинялось на однойменній станції. Наразі станція метро "Гідропарк" відновила роботу. Планується, що у Гідропарку всі пляжі будуть відкриті цього літа.

Читайте також, що Київська дитяча залізниця відкрила ювілейний літній сезон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися