У два кілометри дороги у Києві "закатають" мільярд гривень

Що відомо про умови нового тендеру на ремонт доріг у столиці

У Києві запланували капітальний ремонт ділянки Кільцевої дороги вартістю у понад мільярд гривень. Про це стало відомо з оголошеного тендера на пошук підрядника на сайті Prozorro, передають "Коментарі".

Згідно з умовами тендеру, на капітальний ремонт дороги Київського півкільця на ділянці від Жулянського шляхопроводу до повороту у місто Вишневе готові витратити понад мільярд гривень. Мова йде про 2,3 кілометри дороги. Замовником ремонтних робіт виступає комунальна корпорація "Київавтодор".

Окрім капітального ремонту дороги, серед замовлених у тендері робіт: демонтаж заміна на нові сотні дорожніх знаків, восьми світлофорів та шести зупинок громадського транспорту, облаштування підземного переходу, дощової каналізації та зовнішнього освітлення. Кошторисом передбачено також облаштування тротуарів, велосипедних та пішохідних доріжок, благоустрій та озеленення території.

Переможець тендеру має виконати капітальний ремонт ділянки дороги Київського півкільця до 23 липня 2025 року. Аукціон заплановано цього тижня. Торги відбудься у п’ятницю, 30 червня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва через початок будівництва дворівневої транспортної розв’язки частково обмежили рух транспорту. Масштабну реконструкцію естакади розпочали на перетині вулиць Полярної і Богатирської. Зараз на цій ділянці тривають підготовчі роботи. Через початок будівництва на Оболоні змінили схему проїзду перехрестя. Вартість реконструкції транспортної розв’язки становить майже 1,3 мільярда гривень. Підрядник ТОВ "Автомагістраль-Південь" має виконати усі роботи до кінця 2025 року. Основний проїзд новою естакадою планують відкрити до кінця цього року.

Нагадаємо, що у Києві через проведення ремонтних робіт на кілька місяців перекрили рух транспорту на Дегтярівському шляхопроводі. На мосту розпочали масштабну реконструкцію в рамках капітального ремонту естакади. 

Читайте також, що у Києві на півроку закрили рух кількох маршрутів трамваїв.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олена

27 червня 2023, 14:46

Який гарний заробіток під час війни! Краще б закінчили нарешті ремонт мосту на Шулявці, який ще казна скільки буде в такому занедбаному вигляді!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися