У Києві під час війни ведуть абсурдний ремонт доріг (ФОТО)

Що коїться у Гідропарку

Столичні екологи обурені марнотратством під час воєнного стану. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Київського еколого-культурного центру (КЕКЦ).

В організації зазначили, що на території Гідропарку почали міняти дорожні бордюри, що й так у нормальному стані, а також ламати старий нормальний асфальт та класти новий.

"У Кличка грошей повно. Він їх пускає у воєнний час на заміну гарних дорожніх бордюрів та нормального асфальту. Вже скільки разів критикували київську владу  за марнотратне використання грошей на зовсім не потрібні у військовий час ремонтні роботи. Але все продовжується", — йдеться у заяві КЕКЦ.

Новий приклад цього оприлюднили на фото із дописом "абсурдні дорожні ремонтні роботи у Гідропарку".

Нагадаємо, у Києві територію ландшафтного заказника місцевого значення "Троєщинські луки" площею майже 382 гектарів захистили від забудови. Заказник "Троєщинські луки" було створено у 2020 році для захисту червонокнижних рослин. На цій території унікальне природне середовище для багатьох рослин і тварин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві захистили заказник "Озеро Алмазне" та не віддадуть заповідну територію під видобуток піску. За даними столичних екологів, небезпечна ситуація для природної заповідної зони у Києві склалася через "технічну помилку". Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України погодило Державної служби геології та надр України проведення аукціону з продажу спеціального дозволу на промисловий видобуток піску на озері Алмазне в Києві. Однак озеро Алмазне, розташоване у Деснянському районі столиці, є ландшафтним заказником. Його створили торік. Видобувати пісок там не можна.

Читайте також, що працівників "Київзеленбуду" судитимуть за розкрадання понад 115 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися