У Києві облаштовують чергову транспортну розв'язку (ФОТО)

Як та де тривають ремонтні роботи

В Оболонському районі Києва триває облаштування перехрестя та кільцевої транспортної розв'язки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Оболонської районної державної адміністрації.

За даними відомства, столичні комунальники працюють на перетині вулиць Сім'ї Кульженків та Шахтарська. Тут триває влаштування перехрестя та кільцевої транспортної розв'язки. В Оболонській райдержадміністрації впевнені, що нова інфраструктура робить Київ ще безпечнішим та зручнішим. А це покращення значно сприятиме зменшенню заторів та поліпшенню швидкості та безпеці руху.

"Просимо водіїв бути максимально обережним і уважним. Звертайте увагу на попереджувальні знаки, дотримуйтесь правил дорожнього руху та не перевищуйте швидкісний режим", — йдеться у дописі Оболонської РДА до оприлюднених фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під стінами Київської міської державної адміністрації відбувся масштабний протест проти марнотратства столичної влади. Люди вимагали припинити "відмивати" гроші на тендерах та спрямувати їх на Збройні сили України. У знак протесту проти марнотратства столичної влади стіну столичної мерії облили червоною фарбою. Серед учасників мітингу було багато молоді. 

Читайте також, що кияни вимагають від влади нерозкішного бюджету під час війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

22 вересня 2023, 19:57

Может лучше асфальт нормальный положить для начала, не? А те развязки в большинстве мест не особо и нужны. Раньше как-то и без них все нормально разъезжались.

Сергей

18 вересня 2023, 21:41

Кличко забыл про метро и дерибанит бюджет во время войны.

Ясько

18 вересня 2023, 21:14

Скоро кільцеві розвʼязки будуть по всьому Києву! А потім навіть в дворах будинків почнуть робити. Шановний мер подивіться на якісь центральних доріг в Києві!!,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися