Масштабний мітинг проти влади відбувся під мерією Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Чим невдоволені учасники акції протесту

У столиці під стінами Київської міської державної адміністрації відбувся масштабний протест проти марнотратства столичної влади. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на депутатку Київської міської ради Ксенію Семенову та очевидців.

Під стінами Київської міської державної адміністрації люди вимагають припинити "відмивати" гроші на тендерах та спрямувати їх на Збройні сили України. У знак протесту проти марнотратства столичної влади стіну столичної мерії облили червоною фарбою. Серед учасників мітингу багато молоді. Акцію протесту прокоментувала депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова.

"КМДА таки залили червоною фарбою. По ділу. Заклики дещо спрощені, звісно. Бо пікапи їздять по дорогам… Але пріоритети міста – повна хєрня. Навіть півмільярди, виділені на ремонт лікарні під реабілітаційний центр, йдуть чомусь на заміну пластикових вікон пластиковими вікнами. Водночас вікна, вибиті ракетами в житлових будинках, забиті фанерою", — заявила Семенова.

На її думку, столична влада лише освоює бюджет, а не робить для киян життя у комфортному місті.

"Тому завжди є причина, чому не виходить нормально керувати містом", — вважає Семенова.

Кияни пікетували столичну мерію через корупцію міської влади. Учасники акції протесту вимагали направляти кошти на дрони і авто, а не на бруківку і дороги. Серед мітингувальників були волонтери та жінки, чиї рідні загинули на війні.

Читайте також, що кияни вимагають від влади нерозкішного бюджету під час війни.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

16 вересня 2023, 15:42

Слава Украiнi !!! Тепер ,,, Комуналку ,,, потрiбно оплатить за рахунок ((( росii ))) та Нестора Шуфрича !!!

петр

16 вересня 2023, 15:12

пора уже на майдан выходить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися