На систему поливу в одному з парків Києва витратять мільйони

Що відомо про оголошений тендер

У Дарницькому районі Києва в парку "Позняки" планують збудувати нову систему поливу. Про це йдеться в оприлюдненому тендері в електронній системі публічних закупівель Prozorro, передають "Коментарі".

Замовником тендеру є комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дарницького району Києва. Збудувати нову систему поливу планують у парку "Позняки". Згідно з тендерною документацією, підрядник має виконати роботи до кінця цього року. За це готові заплатити понад 8,8 мільйонів гривень.

Аукціон оголошено на шосте листопада. Пропозиції від учасників прийматимуть також до цієї дати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні екологи закликали киян підтримати петицію про створення у Києві об’єкту природно-заповідного фонду "Вікова діброва", щоб захистити його від забудови. Про це йдеться у повідомленні Київського еколого-культурного центру. За даними організації, в Голосіївському районі Києва біля Феофанії є урочище Циганщина, де росте вікова діброва. Цю діброву хочуть забудувати забудовники. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві легендарне озеро на Виноградарі знищено через забудову. Мова йде про озеро Синє. Столичні екологи назвали головні причини та закликали киян не ігнорувати дії влади Києва.

Читайте також, що столичні екологи закликали підтримати петицію на захист озеро Відро у Києві від забудови.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися