Під Борисполем для сотень учнів збудують нову школу

Оголошено тендер на створення проєктної документації

У Бориспільському районі Київської області планують збудувати новий навчальний заклад, розрахований на кілька сотень дітей. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами тендеру, замовником виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва нового навчального закладу є Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області. Мова йде про будівництво середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня на 24 класи на 600 учнів. Навчальний заклад буде розташований в селі Гора по вулиці Центральна, 3.

Підрядник має розробити проектно-кошторисну документацію для будівництва нового навчального закладу до 31 грудня 2024 року. На ці роботи витратять понад 3,2 мільйонів гривень. Аукціон вже відбувся. Переможцем тендеру оголошено Кулика Євгенія Сергійовича.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області будують величезне укриття на території Іванківського ліцею. Гроші на споруду виділили з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії На об’єкті вже виконали земляні роботи, армували та залили плиту фундаменту бетоном, улаштували каркас стін з арматури. Наразі зводять зовнішні стіни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв що, Департамент регіонального розвитку Київської обласної військової адміністрації оголосив тендер на капітальний ремонт Макарівського ліцею №1. На реконструкцію ліцею у Макарові із Фонду ліквідації наслідків збройної агресії виділили понад 89 мільйонів гривень. У навчальному закладі планують облаштувати новий харчоблок, замінити систему опалення, внутрішні та зовнішні мережі водопостачання та електропостачання, провести термомодрнізацію закладу. У підвальному приміщенні ліцею облаштують укриття. Аукціон відбудеться 13 листопада. 

Читайте також, що у селі під Києвом відремонтують ліцей та Будинок культури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тетяна

10 листопада 2023, 09:24

Так вона вже побудована.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися