У Києві розпочнуть ремонт естакади Південного мосту

Завершено тендер на пошук підрядника

У Києві планують провести протиаварійний ремонт естакади Південного мосту. Про це йдеться в оприлюдненому в електронній системі публічних закупівель Prozorro тендері, передають "Коментарі".

За умовами тендеру, замовником ремонтних робіт є комунальне підприємство по ремонту і утриманню мостів і шляхів м. Києва "Київавтошляхміст". Мова йде про виконання протиаварійних заходів з ремонту стелі та консолей плити прогонової будови ПРК, в прогонах 2л-3л, 3л-4л, 4л-5л, 24л-25л правобережної естакади "В" Південного мосту. Ремонтні роботи будуть виконувати з боку мосту Патона.

Підрядник має виконати протиаварійний ремонт естакади Південного мосту до 31 грудня 2024 року. На ці роботи зі столичного бюджету витратять понад 16 мільйони гривень. Аукціон вже проведено. Переможцем обрано ТОВ "Альтіус-Пром". Коли розпочнуться будівельні роботи, поки що невідомо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області відремонтували пошкоджений міст через річку Трубіж. Старий міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів навесні 2022 року. Протяжність нової споруди становить 27 метрів. Міст розташований на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення та з’єднує два села Залісся та Заворичі.

Нагадаємо, у Києві на під’їзді до мосту Метро обмежили рух транспорту. Дорожники виконують ремонтні роботи борту та проїжджої частини естакади. Через ремонт рух транспорту обмежили на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження триватимуть до 10 грудня. 

Дивіться фото, як на залізниці будують важливий для Київської області міст.

Читайте також, які важливі мости відбудовують у Київській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися