У Києві анонсували продаж величезної земельної ділянки під гаражі (ФОТО)

Що відомо про аукціон та вартість землі

У Києві виставили на продаж величезну земельну ділянку під розміщення гаражів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на оголошення, оприлюднене на офіційному сайті "Української універсальної біржі".

Земля площею 3450 квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі Києва на вулиці Академіка Заболотного, 5-Б. Продаж права власності на земельну ділянку оголосив Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації. На цій землі дозволено будівництво механізованого гаража.

Стартова ціна лоту становить майже 11 мільйонів гривень. Аукціон призначено на 23 лютого. Оприлюднено фото земельної ділянки, де планується будівництво.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виставили на продаж землю під будівництво ТРЦ. Земля площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці за адресою Академіка Заболотного, 47.

Окрім того, у Києві виставили на приватизацію велике медичне підприємство на Подолі. Підприємство, де працюють понад сотні людей, займається медичною практикою на ліцензійних умовах. Об’єкт приватизації включає 20 одиниць нерухомого майна та інфраструктури, а також 13 транспортних засобів, що розташовані у Києві, Чернігові та Черкасах. Серед нерухомості — медичний, адміністративно-виробничий, виробничий корпуси, виробничі будівлі, гаражі та інше майно. Загальна площа становить понад 12,6 тисяч квадратних метрів. У складі рухомого майна 735 одиниць. Це обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо.

Нагадаємо, у Києві виявили махінації під час реконструкції естакади Шулявського мосту. Мова йде про транспортну розв’язку на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах столиці. Вартість робіт становить понад мільярд гривень.

Читайте також, яка схема економії грошей під час війни є у деклараціях Кличка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися