У Києві виділили землю під автостоянку та паркінг біля новобудови (ФОТО)

Величезну земельну ділянку виставили на аукціон з приватизації

У Києві виставили на продаж з аукціону право власності на землю під розміщення автомобільної стоянки та паркінгу. Про це стало відомо з оголошення на офіційному сайті "Української універсальної біржі", передають "Коментарі".

Земля площею 3053 квадратних метрів знаходиться у Дніпровському районі Києва на вулиці Райдужній, 1А. Продаж права власності на земельну ділянку оголосив Департамент земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації. На цій землі дозволено будівництво автомобільної стоянки та паркінгу. Оприлюднено фото з супутника земельної ділянки, яку виставили на аукціон з приватизації.


Стартова ціна лоту становить понад 9,6 мільйонів гривень. Аукціон призначено на 23 лютого. Оприлюднені фото геолокації земельної ділянки, де планується будівництво паркінгу та автомобільної стоянки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виставили на продаж землю під будівництво торгового центру. Земельна ділянка площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці. Ще одну земельну ділянку в цьому районі столиці продадуть з аукціону під розміщення гаражів.

Нагадаємо, у Києві оголосили аукціон з приватизації медичного підприємства. Об’єкт включає два десятки одиниць нерухомого майна та інфраструктури, а також 13 транспортних засобів, що знаходять у Києві, Чернігові та Черкасах. Серед нерухомості — адміністративно-виробничий, медичний, виробничий корпуси, а також гаражі та виробничі будівлі. Загальна площа становить понад 12,6 тисяч квадратних метрів.

Читайте також, яка схема економії грошей під час війни є у деклараціях Кличка



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


віктор

12 лютого 2024, 12:07

Автостоянки потрібно будувати підземні або багатоповерхові. Київська земля "золота" і витрачати площі під застаріли проєкти-злочин. Скільки киянам потрібно торгових центрів? Вже достатньо, а бізнес будує, вкладає гроші не в перемогу, а чорт ти куди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися