У київських McDonald's йде активна підготовка до відкриття: нове повідомлення від компанії (ВІДЕО)

"Щоб усе було ідеально, ми ретельно готуємося до нашої зустрічі!" - McDonald's

У Києві мережа ресторанів швидкого харчування McDonald's, що призупинила роботу з початку війни, готується до відкриття дверей для відвідувачів.

Повідомлення про це з'явилося на офіційній сторінці McDonald's у Facebook.

Компанія поділилася інформацією, що у ресторанах прибирають, чистять обладнання та миють зали.

"Щоб усе було ідеально, ми ретельно готуємося до нашої зустрічі! Ми хочемо зробити твоє перебування у нас в гостях смачним та приємним", - зазначає компанія.

Окрім цього, дбаючи про здоров'я працівників та відвідувачів закладів, мережа ресторанів спонукає співробітників вчасно проходити медогляди, мити руки антибактеріальним милом, змінювати рукавички щонайменше раз на годину, обробляти поверхні та обладнання дезінфекторами, проводити генеральне прибирання щоночі.

"Коментарі" повідомляють: громадський транспорт у Києві змінить маршрути - дізнайтеся номери автобусів та тролейбусівЧерез проведення продуктових ярмарок маршрути будуть змінені.

Читайте на сайті: день без автомобілів в Києві - скористайтесь альтернативним транспортом. Через тиждень, 22 вересня, у Києві відзначатиметься День без автомобілів. Саме на цю дату Управління екології та природних ресурсів КМДА планує зустріч з представниками громадських організацій, які працюють у сфері охорони довкілля та адаптації до змін клімату. Планують обговорювати екологічні виклики, які постали перед Києвом, та разом шукати шляхи вирішення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися