Громадський транспорт у Києві змінить маршрути вже сьогодні: номери автобусів та тролейбусів

Через проведення продуктових ярмарок маршрути будуть змінені

Київпастранс повідомляє, що сьогодні (17 вересня) автобуси №№ 33, 63, 81, 101 та тролейбус № 34 йтимуть за зміненими маршрутами.

Зміни введені через заплановані продовольчі ярмарки на вул. Кубанської України, вул. Миколи Закревського та вул. Йорданській.

З початку до закінчення ярмарків рух маршрутів буде організовано:

– автобус № 33 по трасі: вул. Кіото – вул. Кубанської України – просп. Лісовий – вул. Космонавта Волкова до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Волкова – просп. Лісовий – вул. Мілютенка – вул. Кіото;

– автобус № 63 від станції метро "Червоний Хутір" до вул. Кубанської України;

– автобус № 81 по трасі: вул. Кіото – вул. Мілютенка – просп. Лісовий - вул. Космонавта Волкова до вул. Кубанської України – вул. Космонавта Волкова – просп. Лісовий – вул. Кубанської України – вул. Кіото;

– автобус № 101 від ст. м. "Почайна" до просп. Червоної Калини за діючою трасою, далі – вул. Теодора Драйзера – вул. Миколи Закревського, далі за діючою трасою;

– тролейбус № 34 по трасі: вул. Північна – просп. Володимира Івасюка – вул. Маршала Тимошенка – просп. Володимира Івасюка – просп. Степана Бандери.

Читайте далі: у Києві фото "любителів" паркуватися на газонах будуть занесені до бази правопорушників. Київзеленбуд фіксуватиме паркування на газонах та передаватиме до адмінкомісії КМДА.

"Коментарі" повідомляють: насувається зима - КМДА закликала киян утеплити оселі самостійно. Підготовка Києва до опалювального сезону та його стабільного проходження триває. Офіційний портал Києва повідомляє, що столиця України готується до опалювального сезону максимально відповідально, враховуючи ризики і ситуацію. 

Також на сайті: у Києві шахраї продавали автівки з "гуманітарної допомоги". Розкрита схема продажу транспорту, завезеного під виглядом допомоги для ЗСУ. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України. БЕБ спільно з прикордонниками викрили групу зловмисників, що організували схему продажу автівок, завезених під виглядом гуманітарної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися