У Києві фото "любителів" паркуватися на газонах будуть занесені до бази правопорушників

Київзеленбуд фіксуватиме паркування на газонах та передаватиме до адмінкомісії КМДА

У Деснянському районі Києва на автівках, що зупиняються на газонах, з’являтимуться листи-роз’яснення. У них буде йтися про те, що газон – не місце для паркування. Київзеленбуд фіксуватиме порушення та передаватиме протоколи до адмінкомісії Київської міської державної адміністрації. Водії будуть покарані за порушення правил паркування. Про повідомив Київзеленбуд на сторінці у Facebook.

"Спочатку попередження, далі – звернення в правоохоронні органи. Таким чином вирішили діяти в КП УЗН Деснянського району. На автомобілях, що паркуються на газонах, відтепер з’являтимуться листи, в яких роз’яснено, що порушення будуть фіксуватися. Зокрема, фото порушень будуть занесені до бази даних правопорушників Деснянського району. Якщо порушення будуть повторними, відповідний протокол буде направлено до адміністративної комісії КМДА для притягнення винних до відповідальності," - пояснює КО "Київзеленбуд". 

Нагадаємо, що заборона паркуватися на газонах прописана у Правилах дорожнього руху (постанова Кабінету міністрів №1306) та у Правилах паркування транспортних засобів (постанова Кабміну №1342).

Читайте далі: насувається зима - КМДА закликала киян утеплити оселі самостійно. Підготовка Києва до опалювального сезону та його стабільного проходження триває. Офіційний портал Києва повідомляє, що столиця України готується до опалювального сезону максимально відповідально, враховуючи ризики і ситуацію.

Також на сайті: "День без автомобілів в Києві: скористайтесь альтернативним транспортом (дата)." Через тиждень, 22 вересня, у Києві відзначатиметься День без автомобілів. Саме на цю дату Управління екології та природних ресурсів КМДА планує зустріч з представниками громадських організацій, які працюють у сфері охорони довкілля та адаптації до змін клімату. Планують обговорювати екологічні виклики, які постали перед Києвом, та разом шукати шляхи вирішення.

Боротьба за комфортну зиму: у Києві замінили 26 км аварійних теплових мереж. Офіційний портал Києва повідомляє, що у столиці замінили майже 26 км аварійних теплових мереж у рамках підготовки до зими. За відсутності можливості стабільного фінансування з бюджету, основні роботи виконуються власними силами підприємств, - повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ну як, наржалися вже?

17 вересня 2022, 08:38

000777, після такого, рейтинг Боневтіка може впасти. Мудрий нарід такого не пробачить. Хоча, у мудрого наріду пам'ять як у рибок...

Геннадий

16 вересня 2022, 19:23

Полиция не замечает нарушений Правил парковки и даже на письменное обращение прислали отписку, патрулируем Ваш район (Шевченковский). Нарушений не выявлено.

Сергей

16 вересня 2022, 10:52

Сначала при ремонте теплотрасы перерыли придомовую территорию, не восстановили асфальт, а теперь будут прыпысы писать!? (проспект Победы 29).

Киев

16 вересня 2022, 10:22

В Святошинском районе машины стоят на газоне, мимо проезжает полиция и все похер (видимо слепые). Надо сделать наказание и для полиции за "слепоту".

Киевлянин

16 вересня 2022, 10:14

НУ НАКОНЕЦ-ТО!! ХОТЬ ЧУТОЧКУ ПРИБЛИЗИМСЯ К ЕВОРПЕ!!! А ТО КИЕВ ВЫГЛЯДИТ КАК КОЛХОЗ "БОЛЬШОЕ ДЫШЛО".

000777

16 вересня 2022, 09:53

Хотите против быдла ввести предупреждение и наказание???))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися