Боротьба за комфортну зиму: у Києві замінили 26 км аварійних теплових мереж

Основні роботи виконуються власними силами підприємств

Офіційний портал Києва повідомляє, що у столиці замінили майже 26 км аварійних теплових мереж у рамках підготовки до зими. За відсутності можливості стабільного фінансування з бюджету, основні роботи виконуються власними силами підприємств. Гідравлічні випробування на фінальній стадії: ліквідовано понад 2,1 тисячі пошкоджень, які могли б статися взимку, вже замінено майже 26 кілометрів мереж. Про це сьогодні розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи перебіг ліквідації аварійного пошкодження трубопроводу в Оболонському районі столиці.

"Для більш ефективної підготовки Києва до опалювального сезону та його стабільного проходження комунальне підприємство "Київтеплоенерго" збільшило кількість аварійних бригад у місті, і зараз аварійна служба КТЕ налічує 1260 працівників. У середньому щоденно у Києві усувають 30-40 пошкоджень теплових мереж", – пояснив Петро Пантелеєв.

Читайте далі: насувається зима - КМДА закликала киян утеплити оселі самостійно. Підготовка Києва до опалювального сезону та його стабільного проходження триває. Офіційний портал Києва повідомляє, що столиця України готується до опалювального сезону максимально відповідально, враховуючи ризики і ситуацію.
Також на сайті: водій, що врізався в кортеж Зеленського, був під дією стимуляторів - нові деталі ДТП у Києві. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив нові подробиці щодо ДТП в ефірі телемарафону. 
"Коментарі" повідомляють: "День без автомобілів в Києві: скористайтесь альтернативним транспортом (дата)"Через тиждень, 22 вересня, у Києві відзначатиметься День без автомобілів. Саме на цю дату Управління екології та природних ресурсів КМДА планує зустріч з представниками громадських організацій, які працюють у сфері охорони довкілля та адаптації до змін клімату. Планують обговорювати екологічні виклики, які постали перед Києвом, та разом шукати шляхи вирішення.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися