Водій, що врізався в кортеж Зеленського, був під дією стимуляторів: нові деталі ДТП у Києві

Радник ОП Михайло Подоляк розкрив нові деталі резонансного ДТП

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив нові подробиці щодо ДТП в ефірі телемарафону. 

За словами Подоляка, ДТП між легковою автівкою та автівками та кортежем Президента сталося посеред ночі. Як відомо, у Києві з 23:00 до 5:00 діє комендантська година, коли перебувати на вулиці можуть лише ті, хто має спецперепустки. Проте бувають люди, що порушують режим воєнного часу.

Наразі невідомо, чи мав право пересуватися вночі винуватець ДТП.

Михайло Подоляк повідомив й інші подробиці стосовно учасника ДТП: "Людина, яка була за кермом, мала певні "проблеми зі здоров'ям". Ну, ви розумієте, там певні стимулятори були, але слідство зараз йде. І, я думаю, ми будемо мати всі результати у найближчі години чи дні".

Подоляк поінформував, що загрози здоров’ю Зеленського немає. Внаслідок ДТП було завдано лише матеріальних збитків. 

Нагадаємо, у Києві шахраї продавали автівки з "гуманітарної допомоги"Розкрита схема продажу транспорту, завезеного під виглядом допомоги для ЗСУ. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України. БЕБ спільно з прикордонниками викрили групу зловмисників, що організували схему продажу автівок, завезених під виглядом гуманітарної допомоги.

Читайте на сайті: київська гаряча лінія отримала понад 1600 дзвінківОфіційний портал Києва повідомляє, що Контактний центр 15-51 отримав понад 1600 телефонних викликів на безкоштовну гарячу лінію. З липня 2022 у центрі працює безкоштовна гаряча лінія. Вона спеціалізується на допомозі людям із посттравматичним стресовим розладом (ПТСР).

Джерело: Телемарафон "Єдині новини"


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися