Насувається зима: КМДА закликала киян утеплити оселі самостійно

Підготовка Києва до опалювального сезону та його стабільного проходження

Офіційний портал Києва повідомляє, що столиця України готується до опалювального сезону максимально відповідально, враховуючи ризики і ситуацію.

"У рамках гуманітарної допомоги та коштами статутних фондів закуплені генератори, підприємства теплопостачання накопичили необхідні обсяги резервного палива, зокрема мазуту, триває процес придбання мобільних пересувних котелень тощо. До мешканців теж велике прохання – виконати прості, але дієві заходи на рівні своєї квартири: утеплити вікна і балкони, заклеїти щілини та перевірити лічильники, щоб мати можливість регулювати споживання. Також просимо повідомляти до Контактного центру 15-51, якщо люди помітили недоопрацювання ЖЕКів або інших служб. Будемо реагувати", – зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Читайте далі: водій, що врізався в кортеж Зеленського, був під дією стимуляторів - нові деталі ДТП у Києві. Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк повідомив нові подробиці щодо ДТП в ефірі телемарафону. 

Нагадаємо: у Києві шахраї продавали автівки з "гуманітарної допомоги". Розкрита схема продажу транспорту, завезеного під виглядом допомоги для ЗСУ. Про це повідомляє Бюро економічної безпеки України. БЕБ спільно з прикордонниками викрили групу зловмисників, що організували схему продажу автівок, завезених під виглядом гуманітарної допомоги.

"Коментарі" повідомляють: київська гаряча лінія отримала понад 1600 дзвінків. Офіційний портал Києва повідомляє, що Контактний центр 15-51 отримав понад 1600 телефонних викликів на безкоштовну гарячу лінію. З липня 2022 у центрі працює безкоштовна гаряча лінія. Вона спеціалізується на допомозі людям із посттравматичним стресовим розладом (ПТСР). 


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися