У Києві завершили перевірки АЗС: подробиці

Перевірки провели в усіх районах столиці

В усіх десяти районах Києва завершили перевірки автозаправних станцій. Про це повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, моніторингові групи, до складу яких ввійшли працівники Головного управління Держпроспоживслужби у Києві, районних державних адміністрацій КП "Муніципальна охорона" та працівники Національної поліції України, визначили понад сотню АЗС, де потрібно було провести перевірки.

Рейди по автозаправним станціям у Києві розпочали 10 травня. Експерти до 27 червня перевірили 107 столичних АЗС. Без порушень законодавства обійшлося у 43 випадках, ще на 43 автозаправних станціях виявили порушення, за що виписали штрафи. Загальна сума штрафів склала понад 1,2 мільйони гривень. Окрім того, на одинадцяти АЗС працівники перешкоджали перевіркам посадовим особам. Інші подробиці у Головному управлінні Держпродспоживслужби в столиці не повідомляють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сотні порушників комендантської години у Києві отримали повістки до військкомату під час нічних рейдів правоохоронців на вихідних. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися