Штрафи та повістки: про результати нічних рейдів розповіли в поліції Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Лише за вихідні виявили сотні порушників комендантської години

Сотні порушників комендантської години у Києві отримали повістки до військкомату під час нічних рейдів правоохоронців на вихідних. Про результати перевірки розповів начальник поліції Києва Іван Вигівський, передають "Коментарі".

За його словами, столичні правоохоронці та військові комісари перевірили нічні розважальні заклади у Києві та дотримання комендантської години. Загалом у столиці протягом минулих вихідних перевірили 420 нічних закладів. Посилено патрулювали парки, сквери та вулиці Києва.

"З усіх перевірених у нічний час працювали два заклади і виявлено 413 осіб, котрі порушили комендантську годину. З числа цих громадян комісар перевіряв чоловіків призовного віку на наявність відповідних приписних посвідчень. У результаті 219 чоловікам було вручено повістки до військкомату", — розповів Виговський.

В умовах воєнного стану громадяни повинні дотримуватись обмежень комендантського часу, наголосив керівник поліції Києва. Окрім того, столичні правоохоронці затримали громадян з наркотиками та склали адмінпротоколи за наступними порушеннями:

— 73 — розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях;

— 173 — дрібне хуліганство;

— 185 — злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського.

"Ми й надалі будемо проводити такі відпрацювання, адже кожен мешканець столиці повинен розуміти усю серйозність ситуації та усвідомлювати небезпеку, яка нині ще є з боку країни-агресора", — наголосив начальник поліції Києва.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поліцейські Києва затримали шахрая, який продавав волонтерам неякісні бронежилети. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Окрім цього, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися