McDonald's відновить роботу ресторанів у Києві

Ухвалене політичне рішення щодо бізнесу в Україні

В компанії McDonald’s ухвалили політичне рішення відновити роботу частини ресторанів в Києві та в регіонах України. Як передають "Коментарі", про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

За словами очільника МЗС України, спочатку McDonald's відновить роботу ресторанів у Києві, а потім відкриє свої заклади на заході країни. На підготовку до відкриття ресторанів компанії потрібен деякий час, тож дати поки невідомі.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба акцентував, що рішення компанії McDonald's про відновлення роботи в Україні має вкрай важливі для економіки наслідки. Українські посадовці приклали багато зусиль для цього.

"Ми вели довгі переговори і переконували McDonald‘s відновити роботу в Україні. Я вдячний керівництву компанії за ухвалене рішення. І окрема подяка усім, хто долучився до цієї адвокації у США та в Україні", — зазначив Кулеба.

Дипломат пояснив, що справа далеко не лише у бігмаках, за якими скучили мільйони українців.

"Повернення великої американської компанії — це насамперед сигнал для міжнародного бізнесу про можливість працювати в Україні, навіть попри умови війни. Це робочі місця та податки до українського бюджету, виживання нашої економіки в часи російської агресії. Це, зрештою, частина відновлення України", — наголосив голова МЗС.

Кулеба привітав рішення компанії McDonald's щодо відновлення роботи ресторанів в Україні: "Мак повертається:)".

Нагадаємо, в Київській області відчутно відновлюється економічна діяльність. Керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що кількість нових бізнесів за останні кілька місяців на Київщині продовжує зростати. За показниками Київщина є одна з найсприятливіших регіонів в умовах війни для стартапів. Зокрема, в регіоні функціонують понад 20 тисяч об’єктів господарювання малого та середнього бізнесу.

Читайте також, що буде з заарештованим майном скандального ТРЦ Ocean Plaza

Читайте также