До Ірпеня почав переїжджати бізнес з прифронтового Донбасу (ФОТО)

Історія одного з підприємств-переселенців

Через повномасштабне вторгнення російських окупантів в Україну, постійні обстріли та близкість до зони бойових дій з прифронтового Слов’янська до звільненого Ірпеня переїхав барбершоп "Бензин" (Benzin). Про це розповіли у Cлов'янській міській військово-цивільній адміністрації, передають "Коментарі".

Барбершоп Benzin переїхав з прифронтового Слов'янська у звільнений від російських окупантів Ірпінь та облаштувався на вулиці Григорія Сковороди, 25. Таке рішення стало вимушеним після того, як під час обстрілу Слов'янська постраждало приміщення салону краси.

Власниця барбершопу Benzin Вікторія Веріхова має досвід відновлення приміщення після обстрілу та мріє повернутися до рідного Слов'янська щойно з'явиться така можливість. Поки що підприємниця відновила роботу в Ірпені у приміщенні салону, по якому теж пройшлася війна. В Ірпені є дефіцит кадрів, зазначає власниця барбершопу "Бензин". Тут будуть раді дати роботу землякам, а для переселенців та військових у салоні краси розробили систему знижок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після звільнення від російських окупантів у Київській області відчутно відновлюється економіка. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що кількість нових бізнесів, що зареєструвалися за останні кілька місяців на Київщині, продовжує зростати. Зокрема, з'являються нові підприємства та фізичні особи-підприємці. Окрім того, Київщина є одним з найсприятливіших регіонів в умовах війни для стартапів. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у селі Нові Петрівці, що у Вишгородському районі Київської області, російські окупанти знищили сучасний хлібний завод, однак підприємство планує відновити виробництво.

Читайте також, що в компанії "Макдоналдс" вирішили відновити роботу ресторанів у Києві, та чому це рішення дуже важливе для економіки України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися