Російські окупанти знищили сучасний хлібозавод під Києвом (ФОТО)

Як виглядає підприємство зараз та яким було до війни

У селі Нові Петрівці, що у Вишгородському районі Київської області, російські окупанти обстрілами знищили сучасний хлібний завод Chanta (ТОВ "Чанта Маунт"). Наслідки обстрілів оприлюднили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За словами голови Київської обласної військової адміністрації Олексія Кулеби, це було одне з найсучасніших підприємств України, що спеціалізується на виготовленні заморожених хлібобулочних виробів. Завод майже зруйнований, зокрема, знищене високотехнологічне обладнання. Попри це підприємство намагається відновити діяльність.

На самому хлібному заводі Chanta розповіли, що під ворожий обстріл підприємство потрапило 16 березня. Внаслідок обстрілу виникла пожежа. Вогнем пошкоджено дах, виробничий цех і обладнання, зруйновано пакувальну лінію та склади сировини і готової продукції. Тоді було знищено понад 40% заводу і 80 тон готової продукції. Ніхто з працівників не постраждав лише тому, що в цей день не було світла і люди не вийшли на роботу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів знищені резервуари з нафтопродуктами та більша частина трубопроводів. Про наслідки та збитки для екології від обстрілу нафтобази поблизу Василькова — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у березні російські окупанти нанесли потужний авіаудар по Василькову, горів склад з боєприпасами та детонували снаряди. Тоді мер Василькова Наталія Баласинович заявила, що російські окупанти випустили по місту вісім ракет. Внаслідок авіаудару був повністю знищений аеропорт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися