Траса Київ — Харків: як та де ремонтують "дорогу життя" (ФОТО)

Подробиці розповіли в "Укравтодорі"

На надзвичайно важливій для Харківщини трасі міжнародного значення Київ – Харків – Довжанський, що під час війни стала "дорогою життя", тривають ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг України.

Для забезпечення швидкого і безпечного пересування трасою Київ – Харків – Довжанський дорожники вже виконали аварійний ремонт на Полтавському напрямку. На ділянці від міста Валки в бік селища Пісочин ліквідували ямковість. Також заасфальтували проблемну ділянку дороги в межах населеного пункту Коротич.

В "Укравтодорі" наголосили, що через повномасштабну війну роботу зосередили виключно на експлуатаційному утриманні автошляхів державного значення. Всі будівельні та ремонті проєкти наразі перебувають на паузі. Дорожники виконують лише вкрай необхідні для безпечного проїзду ремонтні роботи.

Водіїв закликали звертати увагу на попереджувальні знаки, дотримуватися правил безпеки та бути обачними, адже в Харківській області тривають бойові дії.

Нагадаємо, на площі біля станції метро "Арсенальна" з’явиться арт-об’єкт, що символізуватиме єдність Києва та Харкова. Інсталяцію планували встановити у Харкові, але через постійні обстріли це неможливо зробити.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині почали відбудову важливих мостів, які довелося підривати через наступ російських окупантів на Київ. Тимчасові переправи не витримують транспортного навантаження. Йдеться про мости біля Стоянки на трасі Київ-Чоп, біля Бородянки, Гостомеля та на під’їзді до Ірпеня.

Читайте також, що у Макарові капітально відремонтували пошкоджений внаслідок обстрілу міст через річку Здвиж.

Читайте также