У Києві та області скасували віялові відключення електроенергії

Подробиці розповіли в "Укренерго"

У Києві та Київській області після стабілізації енергопостачання введення графіків аварійних відключень поки що не планується. Про це ефірі національного телемарафону заявив голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький, передають "Коментарі".

За його словами, енергетики впоралися з наслідками великої атаки російських окупантів на об’єкти енергетичної галузі по всій країні доволі швидко.

"В центральному регіоні, Києві, Київській області ввечері нам вже не довелося вводити графіки аварійних вимкнень. Також десь з сьомої години вечора ми припинили їх вводити для північно-східних регіонів", — сказав Кудрицький.

Керівник НЕК "Укренерго" зазначив, що попри це українцям потрібно бути готовими до застосування графіків обмеження енергопостачання для збереження балансу в енергосистемі в разі необхідності.

"Ми очікуємо, що ворог на цьому не зупиниться і маємо бути готові до подальших атак", — зазначив посадовець.

Голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький також подякував споживачам за раціональне споживання електроенергії. Рекомендація зменшувати споживання електроенергії в пікові години залишається актуальною — це з 8:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

Нагадаємо, у Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через нещодавні обстріли російських окупантів столиці. Минулого тижня у Києві розпочали підключати до опалення школи, лікарні, дитячі садки та інші соціальні установи.

Читайте також, що кажуть у владі про початок опалювального сезону на Київщині.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися