Ракетні обстріли Києва: що буде з опалювальним сезоном

Чи планує влада столиці якісь зміни

У Києві не планують ніяких змін щодо початку опалювального сезону через нещодавні обстріли російських окупантів по столиці. Про це в ефірі національного телемарафону розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, минулого тижня у Києві розпочали підключати до опалення школи, лікарні, дитячі садки та інші соціальні установи.

"Ми не плануємо ніяких змін в графіку. Поки що підключення до опалення триває виключно за заявками керівників закладів соціальної сфери. Щодо всіх інших [побутових споживачів] ми обов’язково будемо дивитись на погодні умови і будемо обов’язково інформувати киян про підключення до центрального опалення", – заявив Кличко.

Мер столиці порадив киянам щільно готуватися до опалювального сезону, зокрема утеплити вікна в оселях та під’їздах, а також придбати теплі речі.

"Краще перестрахуватись… Ми повинні врахувати різні ситуації і різний розвиток подій", – додав Київський міський голова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок атаки російських окупантів на Київ 10 жовтня у столиці пошкоджені понад сім десятків об’єктів та житлових будинків. Зазнали різного ступеню ушкоджень 45 житлових будинків, п’ять об’єктів критичної інфраструктури та ЖКГ, дитячий садочок та три школи, а також дві будівлі закладів позашкільного виховання. Окрім того, ракетними обстрілами пошкоджені п’ять закладів охорони здоров’я та шість закладів культури.

Читайте також, що у Києві та Київській області запровадили погодинні відключення світла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися