Кличко розповів про пошкодження внаслідок обстрілів Києва (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про наслідки ракетних атак на столицю

Внаслідок атаки російських окупантів на Київ у столиці пошкоджені понад сім десятків об’єктів та житлових будинків. Про це розповів Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За словами мера столиці, у Києві зазнали різного ступеню ушкоджень 45 житлових будинків, п’ять об’єктів критичної інфраструктури та ЖКГ, дитячий садочок та три школи, а також дві будівлі закладів позашкільного виховання. Окрім того, ракетними обстрілами пошкоджені п’ять закладів охорони здоров’я та шість закладів культури.

Під час ліквідації наслідків ракетних ударів російських окупантів по Києву столичні комунальники знайшли великий шматок уламка ворожої ракети. Внаслідок обстрілів Києва також зазнала пошкоджень контактна мережа столичного тролейбусу. Її вже вдалося відновити.

Окрім того, мер Києва Віталій Кличко показав відео пошкодженого пішохідного мосту. Пошкоджене скло тут незабаром обіцяють замінити, а металеві конструкції вціліли та з ними проблем немає. 

Нагадаємо, у Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів загинули шестеро людей, пів сотні — поранені. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщині ворожі ракети потрапили в теплоелектроцентраль та інші об’єкти критичної інфраструктури. Через це у Києві та регіоні запровадили аварійні відключення від електропостачання.

Дивіться також фото і відео пошкоджених внаслідок обстрілів історичних будівель у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Коля Марсианин.

11 жовтня 2022, 12:28

А ответки так и не будет по рашистским городам. Мы же добрые. Ждём продолжения бомбёжки наших городов?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися