Внаслідок обстрілу Києва кількість жертв та постраждалих зросла

Подробиці розповіли в ДСНС

У Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів зросла кількість загиблих та постраждалих. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповіла речниця Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у столиці Світлана Водолага, передають "Коментарі".

За її словами, внаслідок ракетних обстрілів у Києві загинули шестеро людей, майже пів сотні поранені.

"Маємо вже шість загиблих, 47 людей постраждало. Дванадцять людей ми врятували і 24 людини евакуювали з тих будинків, які постраждали внаслідок цієї російської агресії. Але, на жаль, я так думаю, що це не остаточні цифри, тому що ще є кілька місць, де рятувальники працюють", — заявила Водолага.

Рятувальники продовжують ліквідувати наслідки обстрілів у Києві.

"Треба розібрати повністю завали, щоб впевнитися, що там нікого немає. Люди не одразу через шок звертаються до лікарів, тому цифра постраждалих може збільшитися", — додала представниця Головного управління ДСНС у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетних обстрілів Києва є загиблі та постраждалі серед мирного населення, пошкоджені об’єкти інфраструктури, музеї та університет, центр столиці перекрили. Подробиці – в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися