У Києві та Київській області введуть більш триваліші відключення світла

Енергетики готують нові графіки обмежень електропостачання

У Києві та Київській області графік відключень електроенергії планують збільшити на дві години. Про зміни в часі обмежень електропостачання в ефірі телемарафону розповів виконавчий директор компанії "ДТЕК" Дмитро Сахарук, передають "Коментарі".

Нові графіки відключень електропостачання в Києві та Київській області планують підготувати протягом одного-двох днів. Енергетики вже попередили, що зміни не будуть приємними для киян та мешканців регіону.

"Одразу попереджаю, тому що кількість годин, протягом яких потрібно буде залишатися без світла, на жаль, має бути збільшена. До шести годин будуть обмеження”, — заявив Сахарук.

Виконавчий директор компанії "ДТЕК" запевнив, що енергетики намагатимуться збалансувати відключення від електропостачання споживачів та робити так, щоб частіше відбувалася ротація.

"Можливо, частіше вимикалися, але на менший період часу. З цим є також певні технічні складності. У Києві десятки тисяч будинків і їх вимкнути і включити назад теж велика робота”, – пояснив представник компанії "ДТЕК".

Нагадаємо, енергетики та влада Києва мають налагодити графік інформування про відключення електроенергії в столиці. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Авторка петиції вимагає від столичної влади налагодити графік інформування про відключення електроенергії у Києві, через те що існуючі графіки відключень по місту не співпадають з реальним часом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі 27 жовтня російські окупанти дронами-камікадзе здійснили удари по об’єкту інфраструктури на території однієї з громад Київської області. Внаслідок ворожої атаки сталася пожежа. На місці обстрілів працювали прокурори, слідчі та експерти, які зафіксували черговий воєнний злочин російських окупантів. Наслідки обстрілів ворожими безпілотниками ліквідували працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. За фактом порушення законів та звичаїв війни розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування здійснюють слідчі Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області.

Читайте також, під час атаки російських окупантів у Київській області знищили кілька дронів-шахедів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Трофим

31 жовтня 2022, 19:59

То ли еще буде, каменний век...

Нона

30 жовтня 2022, 08:59

Правительство нищей україни под рострел

Дже

29 жовтня 2022, 17:18

Куда довше 8-12 годин не має світла!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися