Мешканці Києва вимагають налагодити графік відключення світла

До столичної влади звернулися з петицією

Енергетики та влада Києва мають налагодити графік інформування про відключення електроенергії в столиці. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Авторка петиції №11380 Катерина Гавдіда вимагає від столичної влади налагодити графік інформування про відключення електроенергії у Києві.

"Прошу вас проконтролювати графік відключень електроенергії, які створила компанія ДТЕК. Були створені графіки відключень по місту, які не співпадають з реальним часом відключень. Через це люди не можуть заздалегідь підготуватись до тривалої відсутності електроенергії. Приберіть, будь ласка, цей графік, щоб не заплутувати людей або проконтролюйте аби графік відповідав дійсності", — йдеться у зверненні до влади Києва.

Петиція вже зібрала 24% підписів на підтримку з шести тисяч необхідних голосів для розгляду мером Києва Віталієм Кличком. До завершення часу на збір підписів залишилось майже два місяці, якщо звернення не набере необхідну кількість голосів раніше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вимагають знести недобудову на проспекті Леся Курбаса, що у Святошинському районі столиці, та покращити транспортне сполучення на Борщагівці. Ця петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації та майже зібрала необхідні голоси для розгляду мером Києва Віталієм Кличком.

Нагадаємо, інвестори збанкрутілого банку "Аркада" звернулися до мера Києва Віталія Кличка щодо допомоги в добудові житлових комплексів. Відповідна петиція зібрала необхідну кількість голосів та вже розглянута Київським міським головою. Що відповів мер столиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, мер Києва Віталій Кличко відповів на петицію щодо фінансової підтримки об’єктів незавершеного будівництва державної корпорації "Укрбуд".

Читайте також, чому сигарети можуть зникнути з полиць магазинів та кіосків у Києві.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися