У Києві вимагають знести недобудову на Борщагівці

До столичної влади звернулися з петицією

У Києві вимагають знести недобудований будинок на проспекті Леся Курбаса, що у Святошинському районі столиці, та покращити транспортне сполучення. Відповідна петиція зареєстрована на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

Автор петиції №11243 Олег Речич збирає підписи на підтримку вимоги знести недобудову на проспекті Леся Курбаса. Петиція вже зібрала 72% підписів на підтримку з шести тисяч необхідних голосів для розгляду мером Києва Віталієм Кличком. Збір підписів триватиме ще понад місяць.

"Заборонити продовження будівництва недобудови, яка вже кілька років заважає мешканцям Борщагівки нормально їздити проспектом Леся Курбаса. Також необхідно її демонтувати та покращити транспортну розв‘язку", — йдеться в петиції до столичної влади.

Автор звернення наголосив, що на зазначеній ділянці дороги постійно утворюються затори в години пік.

"Будівництво ведеться дуже повільно і вже багато років, забудовники зайняли цілу полосу проспекту, чим суттєво знизили пропускну здатність пожвавленої магістральної дороги. Ця забудова не дає спокійно жити багатьом людям протягом дуже тривалого часу. Потрібно покласти цьому край!" — пояснив свої вимоги автор петиції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що інвестори збанкрутілого банку "Аркада" звернулися до мера Києва Віталія Кличка щодо допомоги в добудові житлових комплексів. Відповідна петиція зібрала необхідну кількість голосів та вже розглянута Київським міським головою. Що відповів мер столиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, мер Києва Віталій Кличко відповів на петицію щодо фінансової підтримки об’єктів незавершеного будівництва державної корпорації "Укрбуд".

Нагадаємо, ПАТ “Київський суднобудівний судноремонтний завод” продадуть на аукціоні за борги поза межами процедури банкрутства. В НБУ отримали дозвіл суду на пришвидшену примусову реалізацію майна столичного заводу на початку жовтня. Це підприємство є майновим поручителем за зобов’язаннями банку “Фінанси та Кредит” перед НБУ на загальну суму понад чотири мільярди гривень. На аукціоні планують продати нежитлові будівлі загальною площею понад 43,4 тисячі квадратних метрів та рухоме майно заводу.

Читайте також, що в Києві продадуть на аукціоні недобудований корпус лабораторії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киянка

27 жовтня 2022, 00:23

Цей жах давно потрібно прибрати, зайняли під будівництво пів дороги, не пройти, не проїхати, прибрали трамвай, який тепер не має можливості доїжджати та розвертатися на кінцевій зупинці, що створює проблеми для пасажирів. Мабуть влада міста Києва щось добре з цього має якщо ігнорує стільки часу це питання і стільки звернень громадян. Ганьба такій владі!

Макс

26 жовтня 2022, 22:43

Я уже успел в вузе отучиться а этот кусок бетона до сих пор стоит. 3 года из 4 мешал мне добираться до вуза. Пустили какие-то автобусы вместо удобного трамвая из-за стройки этой.

Сергій

25 жовтня 2022, 20:21

А ще потрібно знести Кличка, він нікчема

Микола

25 жовтня 2022, 17:44

І мер разом з депутатами які дали дозвіл на будівництво з відбійними молотками хай розбирають.

Сергей

25 жовтня 2022, 17:01

Категорически поддерживаю!

ігор

25 жовтня 2022, 16:47

так коля какдєта будує

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися