В Києві продають на аукціоні недобудований корпус лабораторії (ФОТО)

Що відомо про об’єкт незавершеного будівництва

У Києві оголосили дату продажу на аукціоні недобудованого лабораторно-експериментального корпусу. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію сайту ProZorro.

Відомо, що об’єкт незавершеного будівництва знаходиться у Дніпровському районі Києва на вулиці Алма-Атинська, 8. Лабораторно-експериментальний корпус розташований на території підприємства ВАТ "Київський завод експериментальних конструкцій". Недобудова складається з дев’ятиповерхової залізобетонної будівлі лабораторного корпусу та прибудованого до неї одноповерхового експериментального цеху.

Земельна ділянка обмежена з трьох сторін внутрішньозаводськими дорогами, а з четвертої сторони будинком НДІ "Енергопроект". Торцева частина експериментального цеху з однієї сторони прилягає до фасаду будинку інституту. Доступ на будівельний майданчик передбачений через прохідну заводу по асфальтобетонній дорозі. Будівельний майданчик не огороджений та не охороняється, та обмежений з трьох сторін внутрізаводськими дорогами.

Стартова ціна об’єкту незавершеного будівництва становить понад 18 мільйонів гривень. Аукціон відбудеться у середу, 26 жовтня. Пропозиції від учасників приймають до 25 жовтня.

Нагадаємо, ПАТ “Київський суднобудівний судноремонтний завод” продадуть на аукціоні за борги поза межами процедури банкрутства. В НБУ отримали дозвіл суду на пришвидшену примусову реалізацію майна столичного заводу на початку жовтня. Це підприємство є майновим поручителем за зобов’язаннями банку “Фінанси та Кредит” перед НБУ на загальну суму понад чотири мільярди гривень. На аукціоні планують продати нежитлові будівлі загальною площею понад 43,4 тисячі квадратних метрів та рухоме майно заводу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що шинний завод "Росава", розташований у Білій Церкві, майно, земельні ділянки та акції теплоцентралі, що належать підприємству, планували продати з аукціону в рамках справи про банкрутство. Торги мали відбутися наприкінці серпня цього року, однак згодом стало відомо, що аукціон відмінили.

Читайте також, що на Київщині збудують завод з виробництва безпілотників "Байрактар".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися