У водойми Київщини заселили корисну для екології рибу (ФОТО)

Де провели зариблення водосховищ

Канівське водосховище у Київській області поповнилося ще майже трьома тонами риби. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київського рибоохоронного патруля.

За даними організації, чергове зариблення на водоймі провели цього тижня. Вселення водних біоресурсів у Канівське водосховище провели в селі Трипілля Обухівського району Київської області. Тут випустили понад 2,7 тон дволітки товстолоба. Вага одного екземпляру становила 320 грамів. Вселення відбулося за компенсаційні кошти підприємства, що здійснюють роботу на землях водного фонду.

Окрім того, у водосховище, що знаходиться за межами села Гречана Гребля в Броварському районі Київської області випустили понад п’ять тон товстолоба. Вага одного екземпляру становила 176 грамів. Зариблення провели за рахунок коштів користувача спеціального товарного рибного господарства.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Канівське водосховище у Київській області поповнилося майже десятьма тонами риби. Тоді зариблення на водоймі провели протягом двох днів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області провели зариблення Веселокутського водосховища тонами риби. Водойму, що розташована в селі Веселий Кут, зариблювали протягом двох днів. За цей час у водосховище вселили 7,6 тисяч товстолобів, 2,9 тисяч білого амура та 2,5 тисячі коропа. У Київському рибоохоронному патрулі нагадали, що для того, щоб провести будь-яке зариблення водойми, необхідно дотримуватися встановлених українським законодавством правил.

Читайте також, що на Київщині набула чинності заборона на вилов риби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Людмила

14 листопада 2022, 10:00

Нехай київський рибоохоронний патруль приїде в Ірпінь і побачить як у наших водоймах плаває дохла риба. І ніхто не реагує.

Олександр

13 листопада 2022, 16:58

Росіякупоїдаку ще треба заселити.... хтож знав, хтож знав :-))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися